Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00483-2012

Köszönjük az érdeklődését a nyelvstúdiónk iránt!

Általános nyelv

Általános nyelvtanfolyam - komplex nyelvtanfolyam. A tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik elegendő időt tudnak szánni a tanulás minden aspektusára. A tanfolyamnak célja minden nyelvi alapkészség feljlestése (bészédkészség, beszédértés,olvasásértés, íráskészség), ami a hatékony, sikeres idegennyelvi kommunikációhoz szükséges. Amennyiben az Ön célja az, hogy nyugodt körülmények között, kellő részletességgel tanuljon és átfogó, biztos nyelvtudásra tegyen szert, akkor ez a tanfolyam ideális az Ön számára.

Érettségi, vizsgafelkészités

A nyelvtsúdiónkban a következő nyelvvizsga-típusokra készítünk fel:

Társalgás

Ennek a tanfolyamnak a fő célja: a beszélt nyelv tanulmányozása és gyakorlása. Az órákon a legtöbb időt a kommunikációra fordítjuk, nyelvtant is tanulunk, de csak úgy, mint a beszédhez szükséges "eszközt". Beszélgethetünk, példáúl, az időjárásról és a hétvégi tervekről, az ország hagyományokról, vagy megvitatjuk az aktúális kérdeseket, híreket újságokból és magazinokból. Barátságos légkörben zajló sok beszélgetés segít abban, hogy jobban megértsék az élő beszédet, kifejezzék gondolataikat és folyamatosan beszéljenek a nyelven.

Üzleti nyelv

Üzleti nyelv program ugyanolyan elemeket tartalmaz, mint az általános tanfolyam, mert az adott nyelvnek minden aspektusát érinti: nyelvtan, szókincs, beszélt nyelv, hallás utáni értés, olvasás és írás. A fő jellemzője természetesen az, hogy minden nyelvi készséget elmélyítjük majd példákon keresztül, szituációkkal, szerepjátékokkal, olyan anyagokkal, amelyek kapcsolódnak üzleti témákhoz. Sok figyelmet szentelünk az üzleti szókincsnek. Tanulunk különböző dokumentumok összeállitását, a kommunikáció szabályait különböző szakmai szinteken.

Speciális tanfolyamok

Angol nyelv

Orosz nyelv